Düğün Öncesi Alışveriş: Çeyiz

Düğün Öncesi Alışveriş: Çeyiz

Düğün Öncesi Alışveriş: Çeyiz

 

Düğün öncesi çeyiz alışverişi geçmişten günümüze kadar yeni gelin adaylarının önceliği olmuştur. Geçmişte çeyizler genelde el işçiliği ile hazırlanırken aksine günümüzde daha çok hazır ürünlere talep vardır.

Gelin adayları çeyizlerine büyük önem vermektedir. Çeyiz alışverişlerinin olmazsa olmazları arasında ev giyim ve iç giyim ürünleri yer almaktadır.

Evde rahat olabilmek için sabahlık, gecelik takımları, şort takımları ve pijama takımlarını en çok tercih edilenler arasındandır.

Gecelik seçiminde genellikle saten gecelikler ve tül gecelikler tercih ediliyor. Romantik anlar yaşamak için ise babydoll fantezi gecelikler popüler durumdadır.

Uyku sonrası giyinmek için sabahlıklı gecelik takımı, düğün öncesi kız kıza parti yapmak için ise bride sabahlıklar alınmaktadır.

Pijama seçiminde ise penye ve saten pijama takımları satın alınmaktadır.  

Genellikle yazın sıcak havalarda ise kısa saten şort takımları tercih edilmektedir.

Sütyen takımları, büstiyer, külot, jartiyer, string gibi iç giyim ürünlerini de çeyiz alışverişlerinde çok tercih edilen ürünlerdir.

Sizlerde bu tarz ürünlere sahip olmak isterseniz web sitemizdeki çeşitli ürün yelpazemizi inceleyebilir en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

 

Etiketler: düğün, alışveriş, çeyiz, gecelik, gecelik takımı, saten gecelik, tül gecelik, kadife gecelik, pijama, pijama takımı, saten pijama takımı, kadife pijama takımı tül pijama takımı, şort, şort takımı, babydoll, babydoll gecelik, şort, babydoll şort, pijama, pijama takımı, fantezi gecelik
Ekim 07, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.