Büyük Beden Giyimde Nelere Dikkat Edilmeli?

Büyük Beden Giyimde Nelere Dikkat Edilmeli?

Büyük Beden Giyimde Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Büyük beden giyen kadınlar için günümüzde ürün çeşitliliği artmış durumdadır. Geçmişte beden konusunda sıkıntı yaşayan kadınlar çeşitliliğin artmasıyla günümüzde bu sıkıntıyı çok fazla yaşamamaktadır.

Bu makalemizde büyük beden giyen kadınlar için dikkat edilmesi gereken püf noktaları ele alacağız.

Öncelikle büyük beden elbiselerde kısa elbiseden ziyade uzun boylu elbiseleri tercih etmek iyi bir seçim olacaktır. Çünkü kilolu bacakların görünmesi güzel bir görüntü oluşturmayacaktır.

Diğer bir dikkat edilmesi gereken nokta ise basen genişliğidir. Basenler geniş olan hanımlar giydikleri kıyafette basenlerinin çok belli olmamasına dikkat etmesi gerekmektedir.

Peki battal beden giyen kadınlar bedenine göre geniş kıyafetler mi yoksa dar kıyafetler mi seçmeli?

Bu sorunun cevabı ne geniş nede çok dar kıyafetler giyilmemelidir. Çünkü dar giyen kadınların vücutları daha çok belli olacağından kilolu gösterecektir. Çok geniş giyilen kıyafetler ise kiloyu olduğundan daha fazla gösterecektir.

Battal beden seçerken model nasıl olmalı sorusuna gelecek olursak çok desenli modellerden ziyade küçük ve az desenleri, çizgili modellerde ise kalın çizgiler değil ince çizgili modeller seçmeye özen göstermek yararlı olacaktır.

Renk seçiminde ise daima koyu kıyafetler seçmek doğru değildir. Canlı renk seçimi de yapılabilir. Fakat bu renk seçimini rengarenk seçimlerden ziyade abartıya kaçmayacak şekilde renkli olmalıdır.

Ev giyimde de battal beden çeşitliliği vardır. Gece uyurken veya evde vakit geçirirken büyük beden gecelik, büyük beden sabahlık veya büyük beden şortları tercih edebilirsiniz. Özel günleriniz için büyük beden fantezi gecelikleri denemenizi öneririz. Büyük beden babydoll gecelikler sayesinde sıradanlıktan çıkarak farklı zevkler yaşayabilirsiniz.

 

 

 

 

Sizlerde web sitemizi ziyaret ederek büyük beden ev giyim ürünlerine uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz.

 

Etiketler: büyük beden, büyük beden gecelik, büyük beden şort, büyük beden elbise, büyük beden kıyafet, büyük beden babydoll, büyük beden fantezi gecelik, battal beden, battal beden gecelik, battal beden şort, battal beden babydoll, battal beden fantezi gecelik
Ekim 06, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.